Ann Eriksson - Certifierat Medium 
 

Ann Eriksson - Ceritifierat medium


Privatsittning/Medial konsultation

Här bokar du en tid för enskilt samtal. Du blir vägledd av nära och kära från andra sidan samt guider och änglar via mig. Jag fungerar som en länk eller kanal mellan er. Jag kan också använda tarotkort vid en sittning om du skulle vilja det.


Gruppseans

Vid en gruppseans kommer jag hem till dig. Du har bjudit hem 5-12 deltagare. Vi har en stund med glädje och kärlek tillsammans med våra nära och kära på andra sidan. Detta brukar ungefär ta en till två timmar. Jag kan också ordna gruppseanser för er som inte har möjlighet att ha det hemma i min lokal på Sveagatan 28 en trapp ned i Södertälje.

Kontakta mig på info@anneriksson.com för info.

 

Vedic Art - Ann Eriksson

Kurser i andlig och medial utveckling

Känner du att det finns något mer? Vill du utforska om du kan? Då är du välkommen på kurs. Vi tränar vår intuition och medialitet på flera olika sätt. Vi börjar alltid med en meditation och avslutar med kaffe. Kursen pågår i 2,5 timmar och vi träffas vid 6 tillfällen.

Syftet med kursen är att du ska lita mer till din intuition i vardagen. Våga lyssna till ditt hjärta och vara mer sann mot dig själv. Vara modig och känna in vad du egentligen vill göra och inte vad du borde göra.

Kontakta mig på info@anneriksson.com för info.

 

Vedic Art - Ann Eriksson

Husrening

Upplever du att du inte är ensam hemma? Känns det som du har någon närvaro i ditt hem och undrar vad det kan vara?

Jag kan hjälpa dig att ta reda på vad det är. Vi bokar en tid som jag kommer hem och känner in din bostad och förmedlar det jag känner där.

 

Kontakta mig på info@anneriksson.com för prisinfo. Jag har möjlighet att ta kortbetalning.